Vendula Hausnerovan koulutus

Vendula Hausnerovan koulutus järjestetään lauantaina 24.10.2020 Hakkilan hallilla (os. Vanha Porvoontie 235, Vantaa). Halli on puolilämmin ja kenttä kisamittainen.


Hinta 55 € jäsenet, 70 € ulkopuoliset. Treeniaikaa on n. 25 min / koirakko ja lisäksi 20 min rataantutustumis- ja keskusteluaikaa jokaisella ryhmällä. Täytä jokaisesta ilmoittamastasi koirasta erikseen oma ilmoittautuminen.


Mikäli ilmoittautuneita on paljon, tiedustelemme onko Vendulalla edelleen sunnuntai 25.10 vapaana, jotta voimme järjestää kaksipäiväisen koulutuksen. Voit valita ilmoittautumisessa pelkän lauantain tai sunnuntain, ilmoittautua lauantain lisäksi myös sunnuntaille siltä varalta, että et mahdu lauantaille tai voit ottaa paikan molemmille päiville.


Tiedustelut: koulutustoimikunta@ihah.net


ILMOITTAUTUMINEN ON TOISTAISEKSI AVOINNA VAIN I-HAH RY:N JÄSENILLE!(Voit valita useita vaihtoehtoja tai ensisijaiset aikatoiveesi + kaikki käy. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä vain valitut ryhmät huomioiden.)

(Voit valita useita vaihtoehtoja tai ensisijaiset aikatoiveesi + kaikki käy. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä vain valitut ryhmät huomioiden.)


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi