Lomake suljettiin: 2020-08-03 07:00:00 GMT+0300

Talvitreeni-ilmoittautuminen 2020-2021

Ilmoittautuminen on auki 20.7. - 2.8.2020. Treenijaot pyritään julkistamaan 24.8. mennessä.


Samalle koiralle voi ottaa useamman treenipaikan. Täytä jokaisesta haluamastasi treenipaikasta oma ilmoittautumislomake. Ensisijaisesti kaikille tarjotaan 1 treenipaikka ja jos tilaa jää, useammat paikat ovat mahdollisia. Kirjaathan kommenttikenttään jos joku treenipaikka on ensisijaisesti haussa. Sama ohjaaja voi treenata useamman koiran kanssa. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata kahdelle saman ohjaajan koiralle ryhmäpaikkoja samalle päivälle. Ilmoitathan lomakkeissa, mikäli tämä on este treeneihin osallistumiseen. Täytä jokaisesta koirasta erikseen oma treeni-ilmoittautuminen.

Talvitreenit järjestetään Hakkilan hallissa:

  • Syystalvijakso: maanantai 29.9. - sunnuntai 20.12.2020 yhteensä 12 kertaa.
  • Kevättalvijakso: maanantai 4.1.- sunnuntai 25.4.2021 yhteensä 16 kertaa.
  • Kaikilla ryhmillä on talvikaudella 28 treenikertaa. Treenien hinta on 13€/kerta. Talvikausi laskutetaan kahdessa osassa. Ensimmäisen laskun (syystalvi) eräpäivä on syyskuun puolen välin tienoilla.


Kenttätoimikunta tiedottaa vapaatreenioikeuden ostamisesta sekä omien vakiovuorojen varaamisesta.

Treeneihin saavat osallistua vain Kennelliiton ohjeiden mukaisesti rokotetut koirat ja ohjaajat, joilla on voimassa oleva SAGIn agilitylisenssi sekä 20 työvuoropistettä kerättynä. Rokotukset tarkistetaan ensimmäisellä treenikerralla. Lisenssistä lisätietoa löydät täältä http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/

  • Jos ilmoittaudut koko talvikaudelle, kevättalvijaksoa ei voi perua myöhemmin (pl. lääkärintodistus).
  • Kaksi treenaajaa voi jakaa treenipaikan puoliksi. Silloin täytetään molempien nimillä VAIN YKSI YHTEINEN treeni-ilmoittautuminen, jotta päivä- ja aikarajaukset ovat yhteneväiset. Huomioithan, että kouluttaja suunnittelee treenikauden ensisijaisesti koko kaudeksi / jokaiselle kerralle osallistuville. Puoliksi jaetulla treenipaikalla molemmat treenaajat maksavat puolet treenimaksusta. Puolikasta paikkaa ei voi perua.

Huom! Koulutustoimikunta pyrkii ottamaan huomioon treenaajien toiveet! Mitä useampia rajauksia teet (päivä/aika/paikka), sitä todennäköisempää on, ettemme pysty niitä kaikkia huomioimaan. Siksi on toivottavaa, että merkitset vain ne 1-2 tärkeintä kriteeriä, jotka eivät missään nimessä sinulle sovi. Kriteerien järjestystä voi avata kommenttikentässä.

Jos teet virheen lomakkeen täyttämisessä tai tilanteesi muuttuu, voit täyttää uuden lomakkeen tai laittaa muutoksesta tiedon koulutustoimikunnalle koulutustoimikunta@ihah.net

Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, teethän sen heti, jotta aika-/päivätoiveesi ei turhaan vaikuta muiden treenaajien ryhmäpaikkojen jakamiseen!

Jos ryhmäjakojen julkistamisen jälkeen ilmenee, ettet pääsekään kyseiseen ryhmään, voit itse järjestää vaihdon ryhmästä toiseen jonkun muun treenaajan kanssa! Voit perua osallistumisesi koko talvikaudelta 30.8.2020 mennessä. Huomioi peruutuksen tiukka aikataulu. Peruuttamisajan jälkeen olet sitoutunut maksamaan talvitreenimaksun.

Kysymykset ja palautteet treeniryhmistä voit osoittaa Tiia Koivuselle: koulutustoimikunta@ihah.net

HUOM! ÄLÄ KÄYTÄ LOMAKKEISSA ENTER-PAINIKETTA RIVINVAIHTOON TAI KAPPALEJAKOON
(muodossa: 050-1234567)

Käytä kuusikirjaimista SAGIn rotulyhennettä.

Valitse viimeisin harjoitusryhmätasonne. Jos et ole varma, voit valita lähimpänä olevan tason.

Tähän voit halutessasi toivoa harjoitusryhmätasoa

Kuvaile tähän keppiosaamistanne
Kuvaile tähän kontaktien (puomi, A ja keinu) osaamistanne
Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan toiveita. Etusijalla ovat työhön tai perheeseen liittyvät toiveet.Lähettämällä tämän lomakkeen, sitoudun noudattamaan seuran treenisääntöjä.

Treenisäännöt: http://www.ihah.net/koulutus/treenisaannot/Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi