Lomake suljettiin: 2020-08-03 07:00:00 GMT+0300

Kouluttajailmoittautuminen talvi 2020-2021

Ilmoittautuminen on auki 20.7.-2.8.2020.

KOULUTTAJIA KOULUTTAA

 • Anna Orenius maanantaisin Hakkilassa 28.9.-14.12.2020 (12krt) ja 4.1.-19.4.2021 (16krt)
 • Maiju Korhonen tiistaisin Hakkilassa 29.9.-15.12.2020 (12krt) ja 5.1.-20.4.2021 (16krt)


Kouluttajaryhmätreenien hinnat ja vastineet

 • 1h/vko kouluttavat maksavat kouluttajaryhmäpaikasta 8 eur/krt (yhteensä 224 eur).
 • 2h viikossa kouluttamisen toisen kouluttajan kanssa puoliksi jakavat (eli koulutustunteja tulee tällöin saman verran kuin 1h/vko kouluttaville) maksavat kouluttajaryhmäpaikasta 8 eur/krt (yhteensä 224 eur).
 • 2h/vko kouluttavat saavat ilmaisen kouluttajaryhmäpaikan koko kaudeksi.
 • 3h/vko kouluttavat saavat yhden ilmaisen kouluttajaryhmäpaikan ja toisen kouluttajatreenihintaan 8 eur/krt koko kaudeksi. Tämä on mahdollista vain, jos halukkaita kouluttajia ei tule riittävästi.
 • 4h/vko kouluttavat saavat kaksi ilmaista kouluttajaryhmäpaikkaa kaudeksi. Tämä on mahdollista vain, jos halukkaita kouluttajia ei tule riittävästi.


 • Vapaaksi jääviä kouluttajatreenipaikkoja saavat kouluttajat ostaa 13 eur/krt hintaan. Apukouluttajat voivat ostaa tuurauspaikan 8 eur/krt hintaan ja jos ostavat useampia paikkoja per kerta, niin lisäkerroista hinta 13 eur.
 • Kaikilla kouluttajilla ja apukouluttajilla on ilmainen vapaatreenioikeus Hakkilan halliin talvikauden 2020-2021 ajan


 

 • Kaksi kouluttajaa voi jakaa 1h/vko kouluttamisen ja kouluttajatreenit puoliksi. Silloin täytetään molempien nimillä VAIN YKSI YHTEINEN kouluttajailmoittautuminen, jotta rajaukset ja toiveet ovat yhteneväiset. Puoliksi jaetulla treenipaikalla molemmat maksavat puolet treenimaksusta 112€. Hakkilan hallin vapaatreenioikeudesta ei tällöin saa alennusta. Kouluttajatreenituurauksia voi ostaa vain niillä viikoilla, jolloin kouluttajalla on oma kouluttajatreenivuoro.
 • Kaksi kouluttajaa voi jakaa kahden kouluttajan treenipaikan puoliksi niin, että he käyttävät tuplavuoron joka toinen viikko. Kouluttaja itse sopii järjestelystä toisen kouluttajan kanssa ja asia ilmoitetaan lisätietoja-kentässä.
 • Mikäli kouluttaja ei tahdo ottaa itselleen kouluttajaryhmäpaikkaa (eikä treenaa muissa ryhmissä), hän saa vapaatreenioikeuden muiden kouluttajien tavoin ja hän saa tuurausoikeuden kouluttajaryhmiin (on samalla viivalla apukouluttajien kanssa).
 • HUOM! Tuplakoulutustunnit ajoittuvat lukkarissa pääasiassa joko 18-20 tai 20-22 kellonaikoihin. 

Kouluttajaksi voivat ilmoittautua seurassa jo varsinaisina kouluttajina toimineet kouluttajat tai muissa seuroissa kouluttaneet. Kouluttaja on vastuussa ryhmien treenien suunnittelusta sekä koulutusten vetämisestä.

Apukouluttajaksi voi ilmoittautua kuka tahansa kouluttamisesta kiinnostunut. Apukouluttaja sopii kouluttamiseen osallistumisen ryhmän varsinaisen kouluttajan kanssa omien taitojensa mukaiseksi. 

Kouluttajana toimimisesta voit tiedustella lisää Tiia Koivuselta koulutustoimikunta@ihah.net


 

Ryhmäjakojen tekoa helpottaa, jos kerrot mistä olet valmis joustamaan ja mikä toive on ehdoton edellytys kouluttamiseen osallistumiselle. Koulutustoimikunta kiittää :) 


 

HUOM! ÄLÄ KÄYTÄ LOMAKKEISSA ENTER-PAINIKETTA RIVINVAIHTOON TAI KAPPALEJAKOON! 
(muodossa: 050-1234567)
(voit valita useamman vaihtoehdon)
Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan toiveita. Etusijalla ovat työhön tai perheeseen liittyvät toiveet.Kouluttajat täyttävät kouluttajaryhmään osallistumisen ja koiran tiedot


Käytä kuusikirjaimista SAGIn rotulyhennettä.Lähettämällä tämän lomakkeen, sitoudun noudattamaan seuran treenisääntöjä.

http://www.ihah.net/koulutus/treenisaannot/

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt lomakkeella kysyttyjen tietojen keräämisen ja tilapäisen tallentamisen.Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi