Jäsenkatselmukseen ilmoittautuminen kesä 2019


Lomake suljettiin: 2019-06-14 23:55:00 GMT+0200

Itä-Helsingin Agilityharrastajat järjestävää agilityn alkeiskurssin (8krt) Kivikossa sijaitsevalla ulkokentällä. Treenit ovat 29.7.-16.9. maanantaisin klo 20.30-21.30. Kurssin hinta on 120e.


Alkeiskurssin osallistujat valitaan jäsenkatselmuksen perusteella, joka pidetään tiistaina 25.6. klo 18-20 Kivikossa. Lisätietoa Kivikon kentän sijainnista löydät osoitteesta http://www.ihah.net/kivikon-kentta/. Mikäli hakijoita on runsaasti, katselmukseen kutsuttavia koirakoita valikoidaan hakemuksen perusteella. Valituille toimitetaan vielä erillinen kutsu jäsenkatselmukseen.


Jäsenkatselmus on osallistujille ilmainen. Katselmuksessa kiinnitetään huomiota koiran hallittavuuteen ja koirakon yhteistyöhön - minkäänlaisia ennakkotaitoja agilityyn liittyen ei siis vaadita. Koiran tulisi olla kuitenkin ohjaajan hallinnassa eikä se saisi olla aggressiivinen muita koiria kohtaan.


Kurssin jälkeen koirakoilla on mahdollisuus päästä Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry:n jäseniksi ja jatkaa talvikaudelle I-HAH ry:n treeniryhmissä treenaamista.

Sukunimi EtunimiRekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi