Lomake suljettiin: 2019-03-05 00:03:00 GMT+0300

Kouluttajailmoittautuminen kesä 2019

Ilmoittautuminen on auki 18.2.-4.3.2019.

KOULUTTAJIA KOULUTTAA
  • Sanni Kariniemi maanantaisin klo 17-21 Kivikossa 6.5. - 17.6.2019 (7krt) ja 29.7.-16.9.2019 (8krt)
  • Iina Asunta torstaisin klo 17-21 Kivikossa 2.5.-13.6.2019 (7krt) ja 1.8.-19.9.2019 (8krt)

KOULUTTAJATREENIEN HINTA ON

  • 60€ 1h/vko tai 2h vuoroviikoin kouluttaville (4€/krt, eräpäivä 24.4.2019)
  • 2h/vko kouluttaville kouluttajatreenit ovat ilmaiset
 
  • Kouluttajat ja apukouluttajat voivat ostaa tuurauspaikkoja kouluttajaryhmiin hintaan 4 € (maksetaan seuralle). Apukouluttajat ovat etusijalla tuurauspaikoille.
  • Kouluttajilla ja apukouluttajilla on ilmainen vapaatreenioikeus Kivikon kentälle ja Tattarisuon hallille koko kesätreenikauden. 
 
  • Kaksi kouluttajaa voi jakaa 1h/vko kouluttamisen ja kouluttajatreenit puoliksi. Silloin täytetään molempien nimillä VAIN YKSI YHTEINEN kouluttajailmoittautuminen, jotta rajaukset ja toiveet ovat yhteneväiset. Puoliksi jaetulla treenipaikalla molemmat maksavat puolet treenimaksusta 30 € kevään eräpäivänä: 24.4.2019. Vapaatreenioikeus Tattarisuon hallille ja Kivikon kentälle on puoleksi kaudeksi. Kouluttajatreenituurauksia voi ostaa vain niillä viikoilla, jolloin kouluttajalla on oma kouluttajatreenivuoro.
  • Kaksi kouluttajaa voi jakaa kahden kouluttajan treenipaikan puoliksi niin, että he käyttävät tuplavuoron joka toinen viikko. Kouluttaja itse sopii järjestelystä toisen kouluttajan kanssa ja asia ilmoitetaan lisätietoja-kentässä.
  • Mikäli kouluttaja ei tahdo ottaa itselleen kouluttajaryhmäpaikkaa (eikä treenaa muissa ryhmissä), hän saa vapaatreenioikeuden muiden kouluttajien tavoin ja hän saa tuurausoikeuden kouluttajaryhmiin (on samalla viivalla apukouluttajien kanssa).
  • HUOM! Tuplakoulutustunnit ajoittuvat lukkarissa pääasiassa joko 18-20 tai 20-22 kellonaikoihin. 

Kouluttajaksi voivat ilmoittautua seurassa jo varsinaisina kouluttajina toimineet kouluttajat tai muissa seuroissa kouluttaneet. Kouluttaja on vastuussa ryhmien treenien suunnittelusta sekä koulutusten vetämisestä.

Apukouluttajaksi voi ilmoittautua kuka tahansa kouluttamisesta kiinnostunut. Apukouluttaja sopii kouluttamiseen osallistumisen ryhmän varsinaisen kouluttajan kanssa omien taitojensa mukaiseksi. 

Kouluttajana toimimisesta voit tiedustella lisää Tiia Koivuselta koulutustoimikunta@ihah.net

 

Ryhmäjakojen tekoa helpottaa, jos kerrot mistä olet valmis joustamaan ja mikä toive on ehdoton edellytys kouluttamiseen osallistumiselle. Koulutustoimikunta kiittää :) 

 

HUOM! ÄLÄ KÄYTÄ LOMAKKEISSA ENTER-PAINIKETTA RIVINVAIHTOON TAI KAPPALEJAKOON! 
Huom! Sukunimi ensin
(muodossa: 050-1234567)
(voit valita useamman vaihtoehdon)
Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan toiveita. Etusijalla ovat työhön tai perheeseen liittyvät toiveet.
Kouluttajat täyttävät kouluttajaryhmään osallistumisen ja koiran tiedot


Käytä kuusikirjaimista SAGIn rotulyhennettä. Löydät sen esim. täältä: http://www.tolleri.net/kkk/agility.php?alasivu=rotulyhenteetLähettämällä tämän lomakkeen, sitoudun noudattamaan seuran treenisääntöjä.

http://www.ihah.net/koulutus/treenisaannot/

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt lomakkeella kysyttyjen tietojen keräämisen ja tilapäisen tallentamisen.Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi