Lomake suljettiin: 2019-03-05 00:04:00 GMT+0300

Kesätreeni-ilmoittautuminen 2019

Ilmoittautuminen on auki 18.2. - 4.3.2019. Treenijaot pyritään julkistamaan huhtikuun alkuun mennessä.

Samalle koiralle voi ottaa vain yhden treenipaikan. Sama ohjaaja voi treenata useamman koiran kanssa. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata kahdelle saman ohjaajan koiralle ryhmäpaikkoja samalle päivälle. Ilmoitathan lomakkeissa, mikäli tämä on este treeneihin osallistumiseen. Täytä jokaisesta koirasta erikseen oma treeni-ilmoittautuminen.

Kesätreenit järjestetään Kivikon kentällä:

  • Kevätkesäjakso: torstai 2.5. - keskiviikko 19.6.2019 yhteensä 7 kertaa. Yht. 56€ (8€/kerta), eräpäivä: 24.4.2019
  • Syyskesäjakso: maanantai 29.7.- sunnuntai 22.9.2019 yhteensä 8 kertaa. Yht. 64€ (8€/kerta), eräpäivä: 22.7.2019

Treenimaksuun sisältyy vapaaharjoitteluoikeus Kivikon kentällä. Muut jäsenet voivat ostaa kentälle vapaatreenioikeuden. Kenttätoimikunta tiedottaa vapaatreenioikeuden ostamisesta sekä omien vakiovuorojen varaamisesta.

Treeneihin saavat osallistua vain Kennelliiton ohjeiden mukaisesti rokotetut koirat ja ohjaajat, joilla on voimassa oleva SAGIn agilitylisenssi sekä 13 työvuoropistettä kerättynä. Rokotukset tarkistetaan ensimmäisellä treenikerralla. Lisenssistä lisätietoa löydät täältä http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/

  • Jos haluat ilmoittautua vain kevät- tai syysjaksolle, ilmoita siitä tekstikentässä "Kommentteja aika-/päivätoiveisiin". Puolikkaan kauden treenimaksu maksetaan kyseisen syys-/kevätjakson maksuohjeen mukaisesti.
  • Kaksi treenaajaa voi jakaa treenipaikan puoliksi. Silloin täytetään molempien nimillä VAIN YKSI YHTEINEN treeni-ilmoittautuminen, jotta päivä- ja aikarajaukset ovat yhteneväiset. Huomioithan, että kouluttaja suunnittelee treenikauden ensisijaisesti koko kaudeksi / jokaiselle kerralle osallistuville. Puoliksi jaetulla treenipaikalla molemmat treenaajat maksavat puolet treenimaksusta (kevät 28€ syys 32€) kevään ja syksyn eräpäivien mukaisesti. Puolikasta paikkaa ei voi perua.

Huom! Koulutustoimikunta pyrkii ottamaan huomioon treenaajien toiveet! Mitä useampia rajauksia omiin treeniaikoihisi teet, sitä todennäköisempää on, ettemme pysty niitä kaikkia huomioimaan. Siksi on toivottavaa, että merkitset vain ne 1-2 tärkeintä ajankohtaa, jotka eivät missään nimessä sinulle sovi.

Jos teet virheen lomakkeen täyttämisessä tai tilanteesi muuttuu, voit täyttää uuden lomakkeen tai laittaa muutoksesta tiedon koulutustoimikunnalle koulutustoimikunta@ihah.net
Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, teethän sen heti, jotta aika-/päivätoiveesi ei turhaan vaikuta muiden treenaajien ryhmäpaikkojen jakamiseen!

Jos ryhmäjakojen julkistamisen jälkeen ilmenee, ettet pääsekään kyseiseen ryhmään, voit itse järjestää vaihdon ryhmästä toiseen jonkun muun treenaajan kanssa! Voit perua osallistumisesi koko kesäkaudelta viikkoa ennen kevätkesäjakson eräpäivää, eli 17.4.2019 mennessä. Peruuttamisajan jälkeen olet sitoutunut maksamaan kesätreenimaksun.

Kysymykset ja palautteet talvitreeniryhmistä voit osoittaa Tiia Koivuselle: koulutustoimikunta@ihah.net

HUOM! ÄLÄ KÄYTÄ LOMAKKEISSA ENTER-PAINIKETTA RIVINVAIHTOON TAI KAPPALEJAKOON
HUOM! Sukunimi ensin.
(muodossa: 050-1234567)

Käytä kuusikirjaimista SAGIn rotulyhennettä. Löydät sen esim. täältä: http://www.tolleri.net/kkk/agility.php?alasivu=rotulyhenteet


Valitse viimeisin harjoitusryhmätasonne. Jos et ole varma, voit valita lähimpänä olevan tason.

Tähän voit halutessasi toivoa harjoitusryhmätasoa kesälle 2019

Kuvaile tähän keppiosaamistanne
Kuvaile tähän kontaktien (puomi, A ja keinu) osaamistanne
Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan toiveita. Etusijalla ovat työhön tai perheeseen liittyvät toiveet.Lähettämällä tämän lomakkeen, sitoudun noudattamaan seuran treenisääntöjä.

Treenisäännöt: http://www.ihah.net/koulutus/treenisaannot/Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi